fbpx

Online logi-pakk

1.000 Ft

Az összes pálya nyitva március 27-től április 11-ig, névre szóló oklevél e-mailben, megoldásfüzet, nyereménysorsolás!

JÁTÉKINDÍTÁS: A rendelés befizetését igazoló válasz-e-mailben küldjük a játékindítási infókat. Bankkártyás fizetés esetén ez a folyamat automatikus, a pályák játszása pár percen belül megkezdhető! Átutalásos fizetés esetén 2-3 munkanap az átfutási idő, ezután küldjük a játékindítási infókat.

FONTOS! A játék elején ugyanazt az e-mail címet kell megadni, amelyet jelen vásárláskor is megadsz! Így tudjuk párosítani a csomagokat a játékosokkal / csapatokkal.

FONTOS! Egy vásárláshoz egy lejátszás tartozik a vásárló e-mail címével, mely április 11-ig tetszőleges időpontban indítható. Ha csapatban indultok, elegendő egyszer megvásárolni az online logi-pakkot. Az itt megadott e-mail cím lesz az egyéni játékos vagy csapat elsődleges e-mail címe.

Az online logi-pakk mellé az oldal alján emblémázott maszk és/vagy póló is rendelhető. Ha postai oklevelet is szeretnétek, akkor javasoljuk a Postai logi-pakk vagy az All-in csomag választását (ld. az oldal alján).

A RÉSZLETES CSOMAGLEÍRÁST LÁSD ALÁBB.

Kategória:

Leírás

Az Online logi-pakk tartalma

Az összes pálya korlátlan játszhatósága egyénileg vagy csapatban a kezdeti időpontoktól 2021. április 11. 23:59-ig.

(Csapat)névre szóló oklevél az elért ranggal minden teljesített pályára e-mailben küldve

A lejátszott pályák megoldásfüzete e-mailben küldve

Részvétel a nyereménysorsoláson: a játékosok között értékes társasjátékokat sorsolunk ki 2021. április 11. után

Eredménylista: az április 11-i záró időpont után az összes addig lejátszott pályára elküldjük az oklevelet és az eredménylistát az összes addigi játékos vagy csapat teljesítményét figyelembe véve.