Mélytengeri kaland 9-12. évf. – Logirintus pálya

10.000 Ft

Egy földrengés után új sziget emelkedett ki a Csendes-óceánból. Szálljatok tengeralattjáróba, és fedezzétek fel, mi történt az óceán mélyén!

Nehézségi szint: 9-12. évf. (Elsősorban nem tárgyi tudást kér számon a pálya, hanem a logikus gondolkodás képességét! A feladatok témaköre változatos.)

Javasolt célközönség: Iskolai osztályok, szakköri csoportok – ez a matek játékos arca!

Játékidő: kb. 90 perc (duplaórára vagy délutáni szakkörre ideális)

A pálya legfeljebb 40-szeres lejátszhatósága korlátlan ideig, megoldásfüzet, nyereménysorsolás! 

JÁTÉKINDÍTÁS: A rendelés befizetését igazoló válasz-e-mailben küldjük a játékindítási infókat. Bankkártyás fizetés esetén ez a folyamat automatikus, a pályák játszása pár percen belül megkezdhető! Átutalásos fizetés esetén 2-3 munkanap az átfutási idő, ezután küldjük a játékindítási infókat.

A RÉSZLETESEBB TERMÉKLEÍRÁST LÁSD ALÁBB.

Kategória:

Leírás

A csomag tartalma:

A pálya korlátlan ideig tartó játszhatósága egyénileg vagy csapatban. Egy vásárláshoz 40 lejátszás tartozik a vásárláskor megadott e-mail címmel.  A játékok tetszőleges időpontban indíthatók, így akár egyetlen tanórán, vagy akár hosszabb időn át, több csoportban is játszható a pálya a 40 lejátszás erejéig.

A vásárlással egyidejűleg elküldjük a pálya megoldásfüzetét is, így azt a pedagógus előre áttanulmányozhatja.

A lejátszások után a játékosok válaszai a vásárláskor megadott e-mail címre megérkeznek, így a tanár ellenőrizheti diákjai válaszait és utólag – a megoldásfüzettel összevetve – értékelheti teljesítményüket.

Részvétel a havi rendszerességű nyereménysorsoláson, ahol értékes társasjátékokat és logirintusos ajándékokat sorsolunk ki azok között, akik az adott hónapban megvásároltak legalább egy Logirintus-pályát.

FONTOS! A lejátszások elején ugyanazt az e-mail címet kell megadnia minden játékosnak, amelyet jelen vásárláshoz tartozik! Így tudja a rendszer párosítani a megvásárolt pályákat a játékosokkal.