fbpx

Mélytengeri kaland 7-8. évf. – Logirintus pálya iskoláknak

9.900 Ft

1 ÉVES HOZZÁFÉRÉS, HAVI AKÁR 40 LEJÁTSZÁS ISKOLÁN BELÜL + MEGOLDÁSFÜZET!

Egy földrengés után új sziget emelkedett ki a Csendes-óceánból. Szálljatok tengeralattjáróba, és fedezzétek fel, mi történt az óceán mélyén!

Nehézségi szint: 7-8. évf. (Elsősorban nem tárgyi tudást kér számon a pálya, hanem a logikus gondolkodás képességét! A feladatok témaköre változatos.)

Javasolt célközönség: Iskolai osztályok, szakköri csoportok – ez a matek játékos arca!

Játékidő: kb. 90 perc (duplaórára vagy délutáni szakkörre ideális)

JÁTÉKINDÍTÁS: A rendelés befizetését igazoló válasz-e-mailben küldjük a játékindítási infókat. A bankkártyás fizetésnek köszönhetően ez a folyamat automatikus, a pályák játszása pár percen belül megkezdhető!

A RÉSZLETESEBB TERMÉKLEÍRÁST LÁSD ALÁBB.

Kategóriák: ,

Leírás

A csomag tartalma:

A pálya 1 évig, havonta 40 alkalommal történő játszhatósága egyénileg vagy csapatban azonos iskolából. A játékok tetszőleges időpontban indíthatók, így akár egyetlen tanórán, vagy akár hosszabb időn át, több csoportban is játszható a pálya.

A vásárlással egyidejűleg elküldjük a pálya megoldásfüzetét is, így azt a pedagógus előre áttanulmányozhatja.

A lejátszások után a játékosok válaszai a vásárláskor megadott e-mail címre megérkeznek, így a tanár ellenőrizheti diákjai válaszait és utólag – a megoldásfüzettel összevetve – értékelheti teljesítményüket.

FONTOS! A lejátszások elején mindig ugyanazt az e-mail címet kell megadnia minden játékosnak, amely jelen vásárláshoz tartozik! Így tudja a rendszer párosítani a megvásárolt pályákat a játékosokkal.