Evolúciós játszótér 7-8. évf. – Logirintus pálya

10.000 Ft

Most csak rajtatok múlik, milyen irányt vesz az evolúció! Vajon az idő kereke magával ragad titeket, vagy képesek lesztek megzabolázni, hogy saját kedvetek szerint alakítsátok az élővilág fejlődését? Az evolúciós játszótéren próbára tehetitek tudásotok, és választ kaphattok erre a kérdésre.

Nehézségi szint: 7-8. évf. (Elsősorban nem tárgyi tudást kér számon a pálya, hanem a logikus gondolkodás képességét! A feladatok témaköre változatos.)

Javasolt célközönség: Iskolai osztályok, szakköri csoportok – ez a matek játékos arca!

Játékidő: kb. 40 perc (egy tanórába belefér)

A pálya legfeljebb 40-szeres lejátszhatósága korlátlan ideig, megoldásfüzet, nyereménysorsolás! 

JÁTÉKINDÍTÁS: A rendelés befizetését igazoló válasz-e-mailben küldjük a játékindítási infókat. Bankkártyás fizetés esetén ez a folyamat automatikus, a pályák játszása pár percen belül megkezdhető! Átutalásos fizetés esetén 2-3 munkanap az átfutási idő, ezután küldjük a játékindítási infókat.

A RÉSZLETESEBB TERMÉKLEÍRÁST LÁSD ALÁBB.

Kategória:

Leírás

A csomag tartalma:

A pálya korlátlan ideig tartó játszhatósága egyénileg vagy csapatban. Egy vásárláshoz 40 lejátszás tartozik a vásárláskor megadott e-mail címmel.  A játékok tetszőleges időpontban indíthatók, így akár egyetlen tanórán, vagy akár hosszabb időn át, több csoportban is játszható a pálya a 40 lejátszás erejéig.

A vásárlással egyidejűleg elküldjük a pálya megoldásfüzetét is, így azt a pedagógus előre áttanulmányozhatja.

A lejátszások után a játékosok válaszai a vásárláskor megadott e-mail címre megérkeznek, így a tanár ellenőrizheti diákjai válaszait és utólag – a megoldásfüzettel összevetve – értékelheti teljesítményüket.

Részvétel a havi rendszerességű nyereménysorsoláson, ahol értékes társasjátékokat és logirintusos ajándékokat sorsolunk ki azok között, akik az adott hónapban megvásároltak legalább egy Logirintus-pályát.

FONTOS! A lejátszások elején ugyanazt az e-mail címet kell megadnia minden játékosnak, amelyet jelen vásárláshoz tartozik! Így tudja a rendszer párosítani a megvásárolt pályákat a játékosokkal.