fbpx

Evolúciós játszótér 5-6. évf. – Logirintus pálya iskoláknak

9.900 Ft

1 ÉVES HOZZÁFÉRÉS, HAVI AKÁR 40 LEJÁTSZÁS ISKOLÁN BELÜL + MEGOLDÁSFÜZET!

Most csak rajtatok múlik, milyen irányt vesz az evolúció! Vajon az idő kereke magával ragad titeket, vagy képesek lesztek megzabolázni, hogy saját kedvetek szerint alakítsátok az élővilág fejlődését? Az evolúciós játszótéren próbára tehetitek tudásotok, és választ kaphattok erre a kérdésre.

Nehézségi szint: 5-6. évf. (Elsősorban nem tárgyi tudást kér számon a pálya, hanem a logikus gondolkodás képességét! A feladatok témaköre változatos.)

Javasolt célközönség: Iskolai osztályok, szakköri csoportok – ez a matek játékos arca!

Játékidő: kb. 40 perc (egy tanórába belefér)

JÁTÉKINDÍTÁS: A rendelés befizetését igazoló válasz-e-mailben küldjük a játékindítási infókat. A bankkártyás fizetésnek köszönhetően ez a folyamat automatikus, a pályák játszása pár percen belül megkezdhető!

A RÉSZLETESEBB TERMÉKLEÍRÁST LÁSD ALÁBB.

Kategóriák: ,

Leírás

A csomag tartalma:

A pálya 1 évig, havonta 40 alkalommal történő játszhatósága egyénileg vagy csapatban azonos iskolából. A játékok tetszőleges időpontban indíthatók, így akár egyetlen tanórán, vagy akár hosszabb időn át, több csoportban is játszható a pálya.

A vásárlással egyidejűleg elküldjük a pálya megoldásfüzetét is, így azt a pedagógus előre áttanulmányozhatja.

A lejátszások után a játékosok válaszai a vásárláskor megadott e-mail címre megérkeznek, így a tanár ellenőrizheti diákjai válaszait és utólag – a megoldásfüzettel összevetve – értékelheti teljesítményüket.

FONTOS! A lejátszások elején mindig ugyanazt az e-mail címet kell megadnia minden játékosnak, amely jelen vásárláshoz tartozik! Így tudja a rendszer párosítani a megvásárolt pályákat a játékosokkal.