fbpx

Állatkerti ámokfutás – 4. évf. – Logirintus pálya iskoláknak

9.900 Ft

1 ÉVIG KORLÁTLAN SZÁMÚ LEJÁTSZÁS ISKOLÁN BELÜL + MEGOLDÁSFÜZET!

Mindig is érdekeltek az egzotikus és lenyűgöző állatok? Mi is lenne jobb alkalom a megfigyelésükre, mint egy állatkert, ami éppen a káosz szélén áll. A te feladatod megakadályozni az állatokat a szökésben és abban, hogy egymásban illetve magukban kárt tegyenek!

Nehézségi szint: 4. évf. matematika feladatai (Elsősorban nem tárgyi tudást kér számon a pálya, hanem a logikus gondolkodás képességét! A feladatok témaköre változatos.) Javasolt célközönség: Iskolai osztályok, szakköri csoportok – ez a matek játékos arca!

Játékidő: kb. 40 perc (egy tanórába belefér)

JÁTÉKINDÍTÁS: A rendelés befizetését igazoló válasz-e-mailben küldjük a játékindítási infókat. A bankkártyás fizetésnek köszönhetően ez a folyamat automatikus, a pályák játszása pár percen belül megkezdhető!

A RÉSZLETESEBB TERMÉKLEÍRÁST LÁSD ALÁBB.

Kategória:

Leírás

A csomag tartalma:

A pálya 1 évig, korlátlan alkalommal történő játszhatósága egyénileg vagy csapatban azonos iskolából. A játékok tetszőleges időpontban indíthatók, így akár egyetlen tanórán, vagy akár hosszabb időn át, több csoportban is játszható a pálya.

A vásárlással egyidejűleg elküldjük a pálya megoldásfüzetét is, így azt a pedagógus előre áttanulmányozhatja.

A lejátszások után a játékosok válaszai a vásárláskor megadott e-mail címre megérkeznek, így a tanár ellenőrizheti diákjai válaszait és utólag – a megoldásfüzettel összevetve – értékelheti teljesítményüket.

FONTOS! A lejátszások elején mindig ugyanazt az e-mail címet kell megadnia minden játékosnak, amely jelen vásárláshoz tartozik! Így tudja a rendszer párosítani a megvásárolt pályákat a játékosokkal.