fbpx

All-in pakk

5.990 Ft

5 készleten

Az összes pálya nyitva március 27-től április 11-ig, névre szóló oklevél postán, emblémázott SZÁJMASZK vagy FÜLHALLGATÓ, PÓLÓ, megoldásfüzet, nyereménysorsolás!

JÁTÉKINDÍTÁS: A rendelés befizetését igazoló válasz-e-mailben küldjük a játékindítási infókat. Bankkártyás fizetés esetén ez a folyamat automatikus, a pályák játszása pár percen belül megkezdhető! Átutalásos fizetés esetén 2-3 munkanap az átfutási idő, ezután küldjük e-mailben a játékindítási infókat.

FONTOS! A játék elején ugyanazt az e-mail címet kell megadni, amelyet jelen vásárláskor is megadsz! Így tudjuk párosítani a csomagokat a játékosokkal / csapatokkal.

FONTOS! Egy vásárláshoz pályánként egy lejátszás tartozik a vásárló e-mail címével, mely április 11-ig tetszőleges időpontban indítható. Az itt megadott e-mail cím lesz az egyéni játékos vagy csapat elsődleges e-mail címe. Ha egynél több maszkot vagy pólót rendelnétek, kérjük, a lap alján válasszátok ki a póló vagy a szájmaszk terméket, és külön termékekként adjátok hozzá a rendeléshez.

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS: A csomaghoz tartozó postai küldemény összekészítését a pályák zárása utáni napon, április 12-én tudjuk megkezdeni. Így a csomag érkezése az április 19-i héten esedékes.

AZ ALL-IN CSOMAG RÉSZLETESEBB CSOMAGLEÍRÁSÁT LÁSD LENTEBB.

PÓLÓVÁLASZTÁS: a termékgalériában látható módon a fehér pólón más minta van, mint a sötétkéken. A színek és a minták nem variálhatók.

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Az All-in pakk tartalma

Az összes pálya korlátlan játszhatósága egyénileg vagy csapatban a kezdeti időpontoktól 2021. április 11. 23:59-ig.

 

Postai csomag ingyenes házhozszállítással:

(Csapat)névre szóló nyomtatott oklevél az elért ranggal a legkorábban teljesített pályára postán küldve

1 darab Logirintus logóval ellátott, fehér alapszínű mosható, pamut szájmaszk VAGY fülhallgató Logirintus logóval ellátott szütyőben (választható)

1 darab emblémázott póló (sötétkék vagy fehér alapszín, alapszíntől függő minta), tetszőleges méretben

 

Online jutalmak:

(Csapat)névre szóló oklevél az elért ranggal minden teljesített pályára e-mailben küldve (az első teljesítés számít minden pálya esetében)

A lejátszott pályák megoldásfüzete e-mailben küldve

Részvétel a nyereménysorsoláson: a játékosok között értékes társasjátékokat sorsolunk ki 2021. április 11. után

Eredménylista: az április 11-i záró időpont után az összes addig lejátszott pályára elküldjük az oklevelet és az eredménylistát az összes addigi játékos vagy csapat teljesítményét figyelembe véve.

További információk

Pólószín

fehér – unisex, sötétkék – unisex, fehér – női, sötétkék – női

Pólóméret

XS (150 cm), S, M, L, XL, XXL

Választott ajándék

mosható szájmaszk, fülhallgató